Plezier in het vak door passie

Rijschool Haan in Rotterdam

Wij zijn Rijschool Haan en we willen je helpen

We willen je helpen je droom te verwezenlijken. Een auto, of motor te kunnen besturen. Met die vaardigheid ben je niet meer afhankelijk. Jij helpt je vrienden verhuizen, want jij bestuurt de bus. Jij rijdt nog even snel even naar de winkel voor die sluit, en jij stuurt je team naar een uitwedstrijd. Jouw rijbewijs helpt ook anderen.

We willen je helpen je vrijheid te vinden. Op je motor langs de passen van de Oostenrijkse Alpen te kunnen cruisen, of te rijden langs de Route 66. Vrij als een vogel. Alleen of met je maten.

We willen je helpen je veilig en zeker te voelen. Veiligheid, daar draait het om. We zijn er niet voor om met het snelste pakket zo rap mogelijk je rijbewijs te organiseren. We willen je afleveren als een weggebruiker bij wie veiligheid de boventoon voert. Als daar een extra les voor nodig is, dan is dat zo. Je draagt straks een verantwoordelijkheid op de weg. Voor jezelf en voor anderen. We willen je helpen om de reis, het avontuur naar je rijbewijs in alle rust en degelijkheid te volbrengen.

We willen jullie ook helpen, ouders. De branche kent veel aanbieders. We houden het overzichtelijk en we houden jullie betrokken. Je krijgt de kans je kind te volgen door middel van de voortgangskaart. Op die manier ken je de status, en weet je wat er nog nodig is. Je ontvangt een mail met de eerstvolgende afspraak voor een les. En je krijgt gewoon een factuur, zoals dat hoort. Heb je vragen? We staan je snel en professioneel te woord.

En we willen instructeurs helpen. Om te plannen, agenda’s op elkaar af te stemmen. Aan de hand van een geautomatiseerd systeem. Bedacht en ontwikkeld door één van onze instructeurs. We weten uit ervaring welke informatie en hulpmiddelen nodig zijn, en hoe je het aangereikt wilt hebben.

We willen instructeurs ook ervaringen laten delen, met elkaar. Om beter te worden, completer. We willen je thuis laten voelen. Als het goed gaat met rijschool, gaat het goed met de instructeurs. En omgekeerd geldt hetzelfde; als het de instructeurs goed gaat, gaat het de rijschool goed! De kracht van de franchise, de kracht van de samenwerking.

Onze kernwaarden: betrokken, helder, vakmanschap

betrokken

naar kandidaat: We willen helpen. Als je al kon rijden, had je geen les nodig. Fouten maken mag. We zijn relaxed, aardig en eerlijk. We leveren maatwerk.

naar ouder: Door je op de hoogte te houden van de voortgang van je kind, houden we je erbij. We staan open voor informatie, we zijn altijd bereikbaar.

naar instructeur: Je hoort bij het team. We zijn franchisenemers, en tegelijkertijd collega’s. We willen ervaringen delen, om met elkaar beter te worden. En we zijn er voor elkaar. Als we elkaar kunnen helpen, doen we dat.

helder

naar kandidaat: We communiceren open en duidelijk . We maken heldere afspraken over de volgende les en we zijn transparant over de voortgang.

naar ouder: Dat wat we met je kind bespreken, is ook helder voor jou. Je kent de stand van zaken in het lesschema. Je mag niet voor verrassingen komen te staan. Voor de lessen ontvang je een factuur die betaald wordt via pin, of bancaire overboeking. Niet in cash.

naar instructeur: We werken bij planning en facturering met een geautomatiseerd systeem, waar iedereen zich aan houdt. Zo zijn we op de hoogte, ontstaan er geen misverstanden en werken we in optimale transparantie. Dat moet. De branche is al hectisch genoeg.

vakmanschap

naar kandidaat: Met de ervaring van 3 generaties weten we hoe het vak in elkaar zit. Ervaren, betrouwbare instructeurs, ervaring met het CBR, het staat allemaal in het teken van jouw route naar je rijbewijs

naar ouder: Rijschool Haan is een betrouwbare rijschool met kennis en kunde, gebaseerd op 60 jaar ervaring. We lopen voorop in technische ontwikkeling en maken gebruik van online faciliteiten die we binnen de organisatie zelf ontwikkelen.

naar instructeur: We zijn er voor de kandidaat. Die willen we helpen. We zijn in de les gefocust op de kandidaat en het verkeer. Veiligheid staat voorop! We hebben een naam hoog te houden, daar werken we allemaal graag aan mee.

Volg je rij-opleiding in heel Zuid-Holland!

Onze gecertificeerde rij-instructeurs vind je in de examenregio’s Barendrecht, Dordrecht en Rotterdam.

Zo is er altijd een rij-instructeur bij jou in de buurt!

Mevrouw De Groot heeft 55 jaar geleden haar rijbewijs bij ons gehaald

Ze was één van onze allereerste klanten, daar zijn we best trots op! Nu is Rijschool Haan een begrip. Er is veel veranderd in het verkeer, en het is al die jaren onze missie geweest om van iedere klant een verantwoorde weggebruiker te maken. Zo dragen wij ons steentje bij aan de verkeersveiligheid.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze instructeurs, over onze gemiddelde prijzen per leerling of slagingscijfers? 

Stuur ons gerust een WhatsAppje op 06 – 272 52 188. Of bel ons op: 010 – 412 40 20. We helpen je graag.

Popup Form