Motorrijles vanuit hartje Rotterdam

Grijp je vrijheid, pak de motor!

Je motorrijbewijs halen? Meld je vrijblijvend aan voor je eerste motorrijles.

Motor Contact Form

Rijschool Haan is al ruim 60 jaar een begrip in Rotterdam. Je stapt op vlakbij Oostplein in Rotterdam-Kralingen. Onze vakmannen Ben, Eddy en Hans leren je vlot en veilig motorrijden. Bij elkaar hebben ze 80 jaar ervaring als motorinstructeurs.

Maak kennis met ons team

Zij helpen jou om veilig en zelfverzekerd aan het verkeer deel te nemen.

Het gevoel van vrijheid op de motor!

Of je nou langs de file naar je werk wil rijden, of je wil toeren met je vrienden: motorrijden is iets voor jezelf. Het maakt je hoofd leeg en geeft ruimte.

En met het behalen van je motorrijbewijs word je een betere automobilist.

Snel jouw motorrijbewijs halen?

Het CBR heeft lange aanvraagtijden voor de examens. Daarom plannen wij zo snel mogelijk je AVB- en AVD-examen in. Daar kun je dan naartoe werken, en je weet waar je aan toe bent.

Wat kost het om je motorrijbewijs te behalen?

Daar is geen zinnig antwoord op te geven. Het hangt van teveel factoren af.

Hoe snel pik jij het op?
Wanneer is de kennis geautomatiseerd?
Kun je het ook in een examensituatie laten zien?

Ons streven is dat je in 1 keer slaagt, zonder teveel lessen.

Wij werken met deelpakketten. Zo kunnen we je rijopleiding op maat maken en houd jij het overzicht. Een motorrijles bestaat bij ons uit twee lesuren.

Deelpakketten 

 • 10 Lesuren

  5 lessen van 100 minuten

  € 509
 • 20 lesuren

  10 lessen van 100 minuten

  € 1014
 • Lesprijs

  • Introductieles 100 min

   € 50
  • Lesuur 50 min

   € 52

  Praktijkexamens

  • AVB-examen

   € 213
  • AVD-examen

   € 313
  • AVD- BNOR examen

   € 373

  Boek vandaag, je kan direct starten. Jouw instructeurs staan voor je klaar.

  Gratis theorieset met examentraining cadeau bij afname van een deelpakket auto automaat of auto schakel.

  Boek nu je les

  Lees hier alles over het motorrijbewijs

  • Motorexamen aanvraagprocedure

   Voordat de rijschool een examen aan kan vragen moet je ons eerst machtigen en je gezondheidsverklaring moet goedgekeurd zijn. Dit in combinatie met de betaling zorgt ervoor dat er aangevraagd kan worden, jouw instructeur houdt je op de hoogte van de examendata.

  • Hoe machtig ik de rijschool?

   1. Login in bij mijn CBR en ga naar opleider machtigen 2. Selecteer machtiging voor Motor Categorie A en kies Voertuigbeheersing en Verkeersdeelneming Rechtstreeks. 4. Vul het rijschoolnummer in: 4542K1 en controleer je gegevens.

  • Hoe regel ik mijn gezondheidsverklaring?

   Gezondheidsverklaring invullen: 1. Login in bij mijn CBR en kies Gezondheidsverklaring Rijbewijs 2. Controleer je gegevens 3. Kies voor Motor of Motorscooter 4. Vul de vragen in 5. Reken af en onderteken met Digid

  • Waar geven jullie motorrijles?

   Je vertrek- en aankomstpunt is altijd de rijschool, Slaak 86 in Rotterdam. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de rijles er bent om je alvast gereed te maken voor de rijles.

  • Hoe werkt een introductieles motor?

   Het is een 100 minuten privéles. Je hebt een autorijbewijs nodig, heb je deze nog niet dan moet je een geldige motortheorie hebben. De motorkleding hebben wij voor je, zorg zelf voor stevig enkelbedekkend schoeisel. Afhankelijk van je beginsituatie besluit de instructeur om je achterop mee te nemen naar een oefenterrein, of dat je dat al zelfstandig mag gezien je eerdere ervaring. Daar volgt uitleg van de basis en natuurlijk ga je daar direct mee aan de slag. De instructeur ziet snel of je al een volgende stap kunt maken. Uiteindelijk kom je terug op de rijschool en heb je een héle leuke ervaring opgedaan!

  • Is de introductieles vrijblijvend?

   Ja. Wij laten je graag zien wat we in huis hebben om je snel en veilig aan een rijbewijs te helpen.

  • Hoe lang duren de rijlessen?

   Een rijles is 100 minuten, dat zijn twee lesuren.

  • Hoe ziet een motorrijopleiding eruit?

   Er zijn drie examens voor de motorfiets, te weten: het theorie-examen, een examen voor de bijzondere verrichtingen (=AVB; voertuigbeheersing) en het afrijden (=AVD; verkeersdeelname). Zorg ervoor dat je theorie op het moment van he AVD-examen geldig is.

  • Kan ik de opleiding betalen in termijnen?

   Ja, doordat we werken met deelpakketten betaal je automatisch gespreid. Je betaalt dan voor een deelpakket van 10 of 20 lesuren per keer, En aan het einde een aantal losse lessen. Zo werk je in behapbare delen naar je examen toe en heb je uiteindelijk een “Totaalpakket op maat”!

  • Wanneer en hoe kan ik betalen?

   Je kunt aan de balie betalen met je PIN of contant en per bank kunnen we je een factuur geven voor een pakket bij vooruitbetaling, zodat je die gemakkelijk kunt overboeken.

  • Ik heb al een autorijbewijs. Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

   Door de jaren heen is er veel veranderd. Het verkeer is intensiever geworden en de exameneisen zijn door het CBR flink opgeschroefd. Hoe snel iemand de examenonderdelen beheerst, kan enorm verschillen.

  • Hoe lang is een pakket geldig?

   Een pakket is tot een jaar na betaling geldig.

  • Tot wanneer kan ik een les kosteloos annuleren?

   Binnen 24 uur voor aanvang van de rijles zal bij annulering, niet verschenen of verzetten in rekening gebracht worden. Stuur bij annulering een whatsapp naar 06 42834598 met de reden.