Motorrijles Rotterdam

Na een proefles zetten we direct jouw examens in gang!

Je motorrijbewijs halen? Meld je vrijblijvend aan voor je eerste motorrijles.

Motor Contact Form

Rijschool Haan is dé motorrijschool in hartje Rotterdam. Of je nu uit Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord, Barendrecht, Spijkenisse of Ridderkerk komt, onze motorrijschool is gemakkelijk bereikbaar en biedt jou de beste motorrijles op maat. Lees verder om te ontdekken waarom Rijschool Haan de perfecte keuze is voor jouw motorrijopleiding en wat er allemaal bij motorrijlessen komt kijken.

Maak kennis met ons team

Ontdek hier onze rijschool

Het gevoel van vrijheid op de motor!

Onze enthousiaste en ervaren docenten leren je veilig en verantwoord met je motorfiets om te gaan. Het is nog lente, een mooie tijd om te beginnen met lessen. Op naar je vrijheid!

Snel jouw motorrijbewijs halen?

Dankzij onze efficiënte lesmethode en door direct examens aan te vragen, kun je bij Rijschool Haan snel je motorrijbewijs halen. Hoewel de wachttijden hoog zijn bij het CBR, plannen wij de praktijkexamens namelijk direct in zodra je begint met lessen en zorgen wij er daardoor voor dat er geen tijd verloren gaat. Zo kun je, mits je regelmatig lest, snel het motorrijbewijs op zak hebben. Minstens zo snel als bijvoorbeeld bij de ANWB.

Wat kost het om een motorrijbewijs te halen?

Bij Rijschool Haan bieden we transparante en voordelige prijzen voor onze motorrijlessen en pakketten.

Misschien niet zo voordelig als bijvoorbeeld bij Groupon, maar daar willen wij ons ook niet aan meten! Toch letten wij er wel degelijk op dat de betaalbaarheid bewaakt blijft en motorrijlessen voor iedereen die in Rotterdam lest toegankelijk zijn.

Met onze lessen in deelpakketvorm, stel jij je rijopleiding zelf samen. In het begin neem je een wat groter en voordeliger pakket en naarmate je examen dichterbij komt, kun je kiezen voor wat kleinere deelpakketten. Zo sluiten de lessen perfect bij jou aan en houd je gedurende je rijopleiding het overzicht. En het bespaart geld!

Een motorrijles bestaat bij Rijschool Haan uit twee lesuren. Zo is er meer aandacht voor jou en haal je meer uit je les!

Bekijk hieronder de verschillende lessen, (deel)pakketten en examens die Rijschool Haan je biedt voor een overzicht van de kosten.

Deelpakketten 

 • 10 Lesuren

  5 lessen van 100 minuten

  € 509
 • 20 lesuren

  10 lessen van 100 minuten

  € 1014
 • Lesprijs

  • Introductieles 100 min

   € 50
  • Lesuur 50 min

   € 52

  Praktijkexamens

  • AVB-examen

   € 213
  • AVD-examen

   € 313
  • AVD- BNOR examen

   € 373

  De ervaring van anderen met Rijschool Haan

  google
  Dion Blonk
  June 13, 2024

  ze proberen je met alles te helpen. en plannen snel je examens in zodat je niet onnodig lessen volgt. echt een aanrader

  Vandaag geslaagd voor me autorijbewijs! Door de goeie en gezellige lessen met Bernadette :)

  In 1x geslaagd met dank aan instructeur Ritesh.

  Bekijk alle recensies

  Boek vandaag, je kan direct starten. Jouw instructeurs staan voor je klaar.

  Gratis theorieset met examentraining cadeau bij afname van een deelpakket auto automaat of auto schakel.

  Boek nu je les

  Lees hier alles over het motorrijbewijs

  • Motorexamen aanvraagprocedure

   Voordat de rijschool een examen aan kan vragen moet je ons eerst machtigen en je gezondheidsverklaring moet goedgekeurd zijn. Dit in combinatie met de betaling zorgt ervoor dat er aangevraagd kan worden, jouw instructeur houdt je op de hoogte van de examendata.

  • Hoe machtig ik de rijschool?

   1. Login in bij mijn CBR en ga naar opleider machtigen 2. Selecteer machtiging voor Motor Categorie A en kies Voertuigbeheersing en Verkeersdeelneming Rechtstreeks. 4. Vul het rijschoolnummer in: 4542K1 en controleer je gegevens.

  • Hoe regel ik mijn gezondheidsverklaring?

   Gezondheidsverklaring invullen: 1. Login in bij mijn CBR en kies Gezondheidsverklaring Rijbewijs 2. Controleer je gegevens 3. Kies voor Motor of Motorscooter 4. Vul de vragen in 5. Reken af en onderteken met Digid

  • Waar geven jullie motorrijles?

   Je vertrek- en aankomstpunt is altijd de rijschool, Slaak 86 in Rotterdam. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de rijles er bent om je alvast gereed te maken voor de rijles.

  • Hoe werkt een introductieles motor?

   Het is een 100 minuten privéles. Je hebt een autorijbewijs nodig, heb je deze nog niet dan moet je een geldige motortheorie hebben. De motorkleding hebben wij voor je, zorg zelf voor stevig enkelbedekkend schoeisel. Afhankelijk van je beginsituatie besluit de instructeur om je achterop mee te nemen naar een oefenterrein, of dat je dat al zelfstandig mag gezien je eerdere ervaring. Daar volgt uitleg van de basis en natuurlijk ga je daar direct mee aan de slag. De instructeur ziet snel of je al een volgende stap kunt maken. Uiteindelijk kom je terug op de rijschool en heb je een héle leuke ervaring opgedaan!

  • Is de introductieles vrijblijvend?

   Ja. Wij laten je graag zien wat we in huis hebben om je snel en veilig aan een rijbewijs te helpen.

  • Hoe lang duren de rijlessen?

   Een rijles is 100 minuten, dat zijn twee lesuren.

  • Hoe ziet een motorrijopleiding eruit?

   Er zijn drie examens voor de motorfiets, te weten: het theorie-examen, een examen voor de bijzondere verrichtingen (=AVB; voertuigbeheersing) en het afrijden (=AVD; verkeersdeelname). Zorg ervoor dat je theorie op het moment van he AVD-examen geldig is.

  • Kan ik de opleiding betalen in termijnen?

   Ja, doordat we werken met deelpakketten betaal je automatisch gespreid. Je betaalt dan voor een deelpakket van 10 of 20 lesuren per keer, En aan het einde een aantal losse lessen. Zo werk je in behapbare delen naar je examen toe en heb je uiteindelijk een “Totaalpakket op maat”!

  • Wanneer en hoe kan ik betalen?

   Je kunt aan de balie betalen met je PIN of contant en per bank kunnen we je een factuur geven voor een pakket bij vooruitbetaling, zodat je die gemakkelijk kunt overboeken.

  • Ik heb al een autorijbewijs. Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

   Door de jaren heen is er veel veranderd. Het verkeer is intensiever geworden en de exameneisen zijn door het CBR flink opgeschroefd. Hoe snel iemand de examenonderdelen beheerst, kan enorm verschillen.

  • Hoe lang is een pakket geldig?

   Een pakket is tot een jaar na betaling geldig.

  • Tot wanneer kan ik een les kosteloos annuleren?

   Binnen 24 uur voor aanvang van de rijles zal bij annulering, niet verschenen of verzetten in rekening gebracht worden. Stuur bij annulering een whatsapp naar 06 42834598 met de reden.