Motorrijschool in hartje Rotterdam

Na je proefles zetten we direct je examens in gang

Je motorrijbewijs halen? Meld je vrijblijvend aan voor je eerste motorrijles.
Motor Contact Form
Na voltooien van dit formulier zit je nergens aan vast, wij nemen altijd eerst contact met je op.

Waar haal jij je motorrijbewijs? Bij Rijschool Haan

Al meer dan 40 jaar leiden we met veel plezier motorrijders op. Dat doen we centraal gelegen vanaf Slaak 86 bij het Oostplein in Rotterdam. We zijn met trots een van de meest ervaren motorrijscholen van Rotterdam en ook met de beste ervaringen.

Omdat door Corona flinke praktijkexamen wachttijden ontstaan zijn bij het CBR, hebben we besloten om meteen de praktijkexamens aan te vragen. Voorwaarde is dan wel dat je op regelmatige basis kan lessen om op het gewenste niveau te komen. Op vrijblijvende basis kunnen we je dit aanbieden, mocht je merken dat het motorrijden toch niet in je bloed zit of door andere oorzaken halen we je examen(s) gewoon uit het CBR-reserveringssysteem.

De motordocenten bij Rijschool Haan hebben jaren aan ervaring in het opleiden van motorrijders. En als je nog twijfelt of motorrijden wel iets voor jou is, kun je het altijd een keertje komen uitproberen tijdens een proefles.

Het gevoel van vrijheid op de motor!

Onze enthousiaste en ervaren docenten leren je veilig en verantwoord met je motorfiets om te gaan. Het is nog lente, een mooie tijd om te beginnen met lessen. Op naar je vrijheid!

Hoe wij je goed aan je (motor) rijbewijs helpen

Professionele motor docenten maken de rijopleiding op maat voor jou
Veilig lessen op up to date motoren
Lessen in pakketvorm, dankzij onze voordelige deelpakketten
Tevreden geslaagden, bekijk onze recensies op Facebook en Google
Betalingsmogelijkheid via ideal of pin

Bij ons ben je beter uit dankzij deelpakketten!

Met onze lessen in deelpakketvorm, stel je je motor rijopleiding zelf samen. In het begin neem je 10 lesuren pakketten naarmate je examen dichterbij komt, kun je kiezen voor nog kleinere deelpakketten. Zo sluiten de lessen perfect bij jou aan en hou je gedurende je rijopleiding het overzicht. En het bespaart geld! Uiteraard zijn losse les betalingen ook mogelijk. Bekijk hieronder de verschillende lessen, (deel)pakketten en examens die Rijschool Haan je biedt.

Een motorrijles bestaat bij Rijschool Haan uit twee lesuren. Zo is er meer aandacht voor jou en haal je meer uit je les!

Je betaald via de Ideal link of per pin. we nemen liever geen kasbetalingen aan.

Prijzen 2023 Motoropleiding

Introductieles 100 min
€ 49
Lesuur 50 min
€ 50
10 Lesuren
€ 489

Examens en theorie

AVB-examen
€ 195
AVD-examen
€ 290
AVD- BNOR examen
€ 350

Klanten geven een 4.9/5 ☆ aan Rijschool Haan!

Kijk naar de reviews op Google en Facebook.
Rijschool waar je leert om te motorrijden ipv je examen te halen. Elke les was een feest en daarom waren de examens ook een makkie! Het chille is dat ik les kreeg van zowel Ben, Eddy, en Hans. Allen letten zij ergens anders op en dat maakt het totaal veel beter. Thanks en ik kan nu eindelijk op de old-timer gaan rijden (als die het tenminste doet)!
@Esteban
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs voor automaat. Bedankt aan mijn fantastische rij-instructeur Bernadette!
@Roxanne
Rustige en geduldige instructrice gehad. Ook fijn dat je netjes een factuur krijgt. Zo blij met mijn rijbewijs!
@Hanke

Lees hier alles over het motorrijbewijs

Voordat de rijschool een examen aan kan vragen moet je ons eerst machtigen en je gezondheidsverklaring moet goedgekeurd zijn. Dit in combinatie met de betaling zorgt ervoor dat er aangevraagd kan worden, jouw instructeur houdt je op de hoogte van de examendata.
Rijschool Machtigen: 1. Login in bij mijn CBR en ga naar opleider machtigen 2. Selecteer machtiging voor Praktijkexamen/Toets 3. Categorie A en kies Voertuigbeheersing en Verkeersdeelneming Rechtstreeks 4. Vul het rijschoolnummer in: 4542K1 en controleer je gegevens
Gezondheidsverklaring invullen: 1. Login in bij mijn CBR en kies Gezondheidsverklaring Rijbewijs 2. Controleer je gegevens 3. Kies voor Motor of Motorscooter 4. Vul de vragen in 5. Reken af en onderteken met Digid
Popup Form