1. Inschrijven bij Rijschool Haan. Je schrijft je in voor een rijles bij Rijschool Haan! Dit kan digitaal of telefonisch. We vragen je naam, telefoonnummer, ophaaladres en leeftijd.

2. Plannen van de proefles. Wij bellen je op om wensen en eventuele bijzonderheden te bespreken en we plannen je proefles.

3. Jouw eerste rijles. De instructeur haalt je op voor je eerste rijles. Na afloop bespreken we de rijles kort na en kijken we vooruit. Wil je gebruik maken van een deelpakket? Of even wachten? Genoeg mogelijkheden.

4. De volgende rijlessen. In de volgende rijlessen bespreken we de vorderingen en aandachtspunten. Onze rijopleidingen zijn op maat, dat betekent dat we rijlessen, deelpakketten en examenaanvragen in overleg met jou inplannen.

5.  Het theorie-examen. Wij plannen dat voor je in. Begin snel aan de theorie, dan heb je minder rijlessen nodig. 

6. Inplannen van het praktijkexamen en de gezondheidsverklaring. Het inplannen van het praktijkexamen doe je in overleg met je instructeur. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een tussentijdse toets of faalangstexamen. Machtig op tijd de rijschool bij het CBR om het praktijkexamen aan te kunnen vragen. Dit doe je met je DigiD op www.mijn.cbr.nl. Ons registratienummer wordt gevraagd aan je en dat is 4542K1. Vergeet niet om tegelijk bij de machtiging de gezondheidsverklaring door te geven aan het CBR. Hier zijn bij het CBR kosten aan verbonden.

7. De laatste lessen voor het examen en het proefexamen. De laatste rijlessen voor het examen komen in zicht. Wil je een proefexamen afleggen bij een andere instructeur van de rijschool in jouw lesauto? Ook dat bespreek je met je instructeur. 

8. Afrijden en het rijbewijs. Je gaat goed voorbereid naar het examen. Bewaar je rust en laat zien wat je hebt geleerd. Dan heeft Nederland er weer een verantwoorde en zelfverzekerde weggebruiker bij ! ;)

 

Volg je rij-opleiding in heel Zuid-Holland!

Onze gecertificeerde rij-instructeurs vind je in de examenregio's Barendrecht, Dordrecht, Gouda, Rotterdam en Zoetermeer.

Er is altijd een rij-instructeur bij jou in de buurt!

Meld je aan voor een eerste rijles

Ja! Ik wil aan de slag.