Ook zelfverzekerd het verkeer in?

Het team van Rijschool Haan helpt je graag op weg!

Wil jij veilig en zelfverzekerd aan het verkeer deelnemen? Dan ben je bij Haan aan het goede adres. Onze auto-instructeurs rijden in groot Rotterdam en onze motorinstructeurs starten vanuit Rotterdam Kralingen. We helpen je graag verder!

Waarom je rijbewijs halen bij Rijschool Haan?

Met meer dan 60 jaar ervaring in het verkeer en een team van vriendelijke instructeurs, hebben wij al duizenden leerlingen geholpen met het rijbewijs.

Onze rijschool is centraal gelegen in Kralingen in Rotterdam en gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Rotterdam en omstreken.

Onze motorrijlessen zijn erop gericht om je snel en veilig op de weg te krijgen. Wij bieden flexibele lespakketten die aansluiten bij jouw behoeften.

Onze autorijlessen zijn beschikbaar voor zowel schakelauto als automaat. Wij rijden in Rotterdam en de omliggende gemeenten.

Met onze professionele instructeurs ben je verzekerd van een grondige en ook plezierige leerervaring.

Ervaringen met Rijschool Haan

Wij doen altijd ons best om onze klanten snel en soepel te laten slagen. Lees onze recensies op Google en ontdek waarom zoveel mensen voor Rijschool Haan kiezen.

Bekijk alle recensies

Voordelen van Rijschool Haan

Vriendelijke en professionele instructeurs maken de rijopleiding op maat voor jou.

Veilig lessen in up to date auto’s.

Lessen in voordelige deelpakketten, zo kun je de opleiding in blokken opbouwen die voor jou handig zijn.

Met meer dan 60 jaar ervaring weten wij waar we het over hebben.

Je betaalt gemakkelijk en snel via iDeal.

Vorderingen krijg je na elke les gemaild.

Wil je snel en zelfverzekerd je de weg op? Vraag vrijblijvend een introductieles aan en ontdek waarom Rijschool Haan de beste keuze is voor rijlessen in Rotterdam en omgeving.